PA project d.o.o * Vukovarska 145, 21000 Split, Hrvatska * tel. +385 21 476 252 * fax. +385 21 476 254 *
info@pa-project.hr * www.pa-project.hr

Home
O nama
Proizvodi
Reference
Kontakt
 
 
PA Project d.o.o osnovan je 1995 na inicijativu grupe entuzijasta koji su svoj radni vijek posvetili razvoju i implementaciji profesionalnih audio sustava. Ubrzo po osnivanju tvrtka je postala ovlašteni distributer profesionalne elektroakustičke opreme Korejske kompanije Inter-M te tvrtki PVS i Audac iz Belgije.
U zadnjih nekoliko desetljeća elektro akustika je našla primjenu u svim sferama života, od klasnične primjene kod ambijentalnog ozvučenja radnih ili prostora za zabavu i opuštanje, preko konferencijskih i sustava za simultano prevođenje do digitalno upravljivih evakuacijskih sustava te mrežnih sustava za neprekidno snimanje audio signala, digitalnih registrofona. U skladu s tim razvijao se i PA project, raznovrsnost proizvoda provjerene kvalitete i konkurentnost cijena, proteklih 13 godina omogućili su nama i našim partnerima stabilnost i profesionalni razvoj.


Dakle u koliko trebate kvalitetno ozvučiti :
Vaš dom, ugostiteljski objekt, hotel, crkvu, školu, sportsku dvoranu, konferencijsku ili multimedijalnu dvoranu, poslovni, prodajni centar ili trebate pomoć kod projektiranja audio sustava,
Javite se, sigurni smo da možemo pomoći.........

'

 

 

 

 

 

 

 


Developed by PA Project